Samenwerken aan de openbare ruimte

Integraal beheer openbare ruimte

Bijdragen aan een toekomstbestendige openbare ruimte 

 

Het beheer openbare ruimte lijkt voor veel buitenstaanders wellicht niet het meest dynamische werkveld binnen de gemeentelijke organisatie. Ten onrechte! De afgelopen jaren heeft het vakgebied zich ontwikkeld van een voornamelijk technische en financiële aangelegenheid naar een werkveld waar steeds meer aandacht is voor tevredenheid en betrokkenheid van de gebruikers van de openbare ruimte. Ook verandert het gebruik en de inrichting van de openbare ruimte door tal van ontwikkelingen in rap tempo. Denk bijvoorbeeld aan de komst van zelfrijdende auto’s, slimme verlichting, een ouder wordend bevolking, verdichting van de stad en berging van water na hevige regenval. Dit vraag om een antwoord vanuit beheer openbare ruimte.

PAOTM  heeft een opleidingsprogramma samengesteld waarin de diverse facetten van beheer van de openbare ruimte aan de orde komen. De beheerder van de toekomst kan kiezen uit diverse masterclasses van 1 dag en cursusonderdelen die twee dagen.

Het totale overizcht van cursussen is zichtbaar in onderstaand schema. De cursussen die in 2018 en 2019 beschikbaar zijn/komen vind je daaronder.

Heb je vragen over deze reeks cursussen? Neem contact met ons op via 015 - 278 46 18 of info@paotm.nl.

None

Samenwerken aan de openbare ruimte bestaat uit: