Webinar

Webinar Automated engineering

Automatiseer jouw eigen werk

Met Automated Engineering kun je eenvoudig ontwerp en berekeningen automatiseren en toegankelijk maken voor anderen zodat de hele organisatie gebruik kan maken van elkaars (digitale) kennis. Via parametrisch ontwerpen en koppelingen met allerlei applicaties, zoals Eindige-Elementen software (FEM) en BIM kun je deze applicaties benutten voor jouw ontwerp, maar kunnen ook andere bv. via een webportaal gebruik maken van deze technologie. En het bijzondere: dit kun jij zelf zonder dure ontwikkelaars in te moeten huren. Aannemers, ingenieur- en adviesbureau's, architecten: voor iedereen liggen er nieuwe kansen.

Dit webinar is de tweede in een reeks webinars rond parametrisch ontwerpen, het eerste webinar vindt plaats op 12 oktober. Dr. ir. Jeroen Coenders is spreker en cursusleider bij PAOTM op dit gebied. Als constructeur was hij betrokken bij complexe projecten in binnen- en buitenland, zoals station Arnhem, en automatiseert hij al twintig jaar gebouwontwerp. Hij heeft bij Arup in Amsterdam de eerste groep in de wereld met de naam 'computation' opgericht en zijn huidige bedrijf White Lioness technologies is gespecialiseerd in digitale ontwerptechnologie.

​​​​​Automatiseer jouw eigen werk

In het webinar komt aan bod:

  • Waarom zou je automated engineering toepassen?
  • Wat is automated engineering?
  • Wat de link met parametrisch ontwerpen is en welke onderdelen kun je allemaal inzetten
  • Wat kan mijn organisatie ermee?
  • Welke vaardigheden moet je beheersen om automated engineering toe te passen
  • Vraag en antwoord
  • Wat leer je in de verschillende cursussen rond Parametrisch ontwerpen en Automated engineering?Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met KIVI, afdeling Bouw- en Waterbouwkunde.

 

BEKIJK HET WEBINAR TERUG